Gratis levering vanaf 100 euro. Scholen betalen na levering.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

SPIKE™ Prime

Info voor de leerkracht & thuisgebruiker

Op deze pagina vind je interessante links terug die je kunnen helpen om van start te gaan met Spike Prime.
Daarnaast hebben onze gecertifieerde trainers ook zelf enkele filmpjes gemaakt die je kunnen helpen om van start te gaan met Spike Prime (Scratch of Python).
Neem zeker ook een kijkje in onze Fun zone onderaan.
Heb je nog een vragen? Stuur ons dan een mailtje en wij helpen je graag verder.

Download de software
Systeem vereisten
Starten met LEGO® Education SPIKE™ Prime
Lesplannen
Bouwplannen
Video tutorials
Tips & Tricks
App Release Notes
Technische specificaties
STEM in de lagere school
STEM in het secundair

Leren programmeren met LEGO® Education SPIKE™ Prime (45678)

De Uitbreidingsset (45680) voor de LEGO® Education SPIKE™ Prime basis set

Leren programmeren: eenvoudige oefeningen met de LEGO® Education SPIKE™ Prime Hub

Leren programmeren met de Kleurensensor van LEGO® Education SPIKE™ Prime

Programmeren en Wetenschapsproeven met de krachtsensor van de LEGO® Education SPIKE™ Prime set

Vertrouwen bouwen met de LEGO® Education SPIKE™ Prime afstandssensor

LEGO® Education SPIKE™ Prime Small Ball Contraption - Deel 1 coderen met Scratch (meer informatie vind je hier)

LEGO® Education SPIKE™ Prime Small Ball Contraption - Deel 2 coderen met Python: Leren hoe je telt. (meer informatie vind je hier)

LEGO® Education SPIKE™ Prime SoapBot

LEGO® Education SPIKE™ Prime Heart Program Functions demo

Troubleshooting

FAQ
Bluetooth verbinding

Fun zone

LEGO® Education SPIKE™ Prime SwirlBot

LEGO® Education SPIKE™ Prime SwirlBot - Hoe te bouwen

LEGO® Education SPIKE™ Prime Schorpioen, een hexapod wandelende robot

LEGO® Education SPIKE™ Prime Schorpioen, een hexapod wandelende robot -Hoe te bouwen

LEGO® Education SPIKE™ Prime een zelflerende robotarm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »