Breng het STEM curriculum tot leven met LEGO® Education

STEM en vaardigheden van de 21ste eeuw worden steeds belangrijker in de loopbaan van de toekomst. Daarom wordt het onderwijzen van deze vakken een echte uitdaging.

Door de de hands-on aanpak van LEGO® Education kun je de abstracte STEM concepten omzetten in concrete en verstaanbaar lesmateriaal.

 

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Ontwerpen, bouwen en testen van robots die complexe taken uitvoeren, opslaan van data d.m.v. data-logging, inspelen op veranderingen in het milieu en nog veel meer.

Ideaal voor STEM onderwijs. Gebruik LEGO Education Mindstorms EV3 in vakken als Wetenschap, Technologie, Techniek en Wiskunde. Ontwerp, bouw en test robots die compexe taken uitvoeren. Reageer op veranderingen in de omgeving en nog veel meer… De enige beperking is de verbeelding van uw leerlingen.

Alle onderdelen zoals motoren, sensoren, assen en tandwielen zijn van zeer hoge kwaliteit voor jarenlang bouwplezier

>> Bestel deze producten in onze webshop

 

Machines & Mechanisms

Ontdek STEM met LEGO® Education Machines & Mechanisms. Krijg meer inzicht in vakken zoals Science, Technology, Engineering en Mathematics (kortweg STEM) 

Bouw en bestudeer machines en mechanismen, onderzoek gemotoriseerde machines, tandwielen, hernieuwbare energie, pneumatica en bekijk hoe ons dagelijks leven hierdoor wordt beïnvloed. Wij helpen u snel aan de slag met eenvoudig te gebruiken activiteiten volledig uitgewerkt voor leerling en leerkracht.

Overzicht van de sets: 
9686 Basisset Machines & Mechanisms
9688 Uitbreidingsset Hernieuwbare Energie 10+ 
9641 Uibreidingsset Pneumatica 10+ 
 

>> Bestel deze producten in onze webshop