Geef toegepaste wiskunde meer betekenis met LEGO® Education

Maak het leerlingen van de middelbare school gemakkelijker wiskundige concepten beter te begrijpen door gebruik te maken van praktische voorbeelden. LEGO® Education helpt je uw studenten hun probleemoplossende vaardigheden beter te ontwikkelen. Voorbeelden van STEM zoals evalueren, beoordelen en kwantificeren snelheid, afstand, tijd en gewicht komen aan bod in onderstaande producten. En geniet vooral van de lessen!

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Verbeter je kennis wiskunde door gebruik van robotica. Gebruik praktische wiskundige benaderingen om de robots te controleren en de data te analyseren.

Gebruik LEGO Education Mindstorms in vakken als Wetenschap, Technologie, Techniek en Wiskunde. Ontwerp, bouw en test robots die compexe taken uitvoeren. Reageer op veranderingen in de omgeving en nog veel meer… De enige beperking is de verbeelding van uw leerlingen.

Alle onderdelen zoals motoren, sensoren, assen en tandwielen zijn van zeer hoge kwaliteit voor jarenlang bouwplezier.

>> Bestel deze producten in onze webshop

 

 

 

Machines & Mechanisms

Ontdek hoe wiskunde de wereld beïnvloed.

Bouw en bestudeer machines en mechanismen, onderzoek gemotoriseerde machines, tandwielen, hernieuwbare energie, pneumatica en bekijk hoe ons dagelijks leven hierdoor wordt beïnvloed. Wij helpen u snel aan de slag met eenvoudig te gebruiken activiteiten volledig uitgewerkt voor leerling en leerkracht.

Overzicht van de sets:
9686 Basisset Machines & Mechanisms (8+)
9688 Uitbreidingsset Hernieuwbare Energie (10+) 
9641 Uibreidingsset Pneumatica (10+)