Ontdek en begrijp wetenschap met LEGO® Education

Wat is zwaartekracht? Hoe kan je pneumatische systemen maken door gebruik te van lucht om zware voorwerpen te tillen? Kan een robot meer dan zijn eigen gewicht tillen? De LEGO® Education producten voor de middelbare school laat u en uw studenten werken als echte wetenschappers om dit soort vragen te beantwoorden met aandacht voor de doelstellingen van het nationale curriculum. Praktische experimenten zullen abstracte begrippen tot leven te brengen. Door het beter begrijpen van deze wetenschap hebben studenten meer vertrouwen en zullen ze meer kritischer denken om de problemen in het echte leven beter te onderzoeken. En geniet vooral van de lessen!

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Ontwerpen, bouwen en testen van robots die complexe taken uitvoeren, opslaan van data d.m.v. data-logging, inspelen op veranderingen in het milieu en nog veel meer.

Ideaal voor STEM onderwijs. Gebruik LEGO Education Mindstorms in vakken als Wetenschap, Technologie, Techniek en Wiskunde. Ontwerp, bouw en test robots die compexe taken uitvoeren. Reageer op veranderingen in de omgeving en nog veel meer… De enige beperking is de verbeelding van uw leerlingen. Alle onderdelen zoals motoren, sensoren, assen en tandwielen zijn van zeer hoge kwaliteit voor jarenlang bouwplezier

>> Bestel deze producten in onze webshop

 

Machines & Mechanisms

Ontdek hoe wetenschap werkt in het echte leven. Krijg meer inzicht in vakken zoals Science, Technology, Engineering en Mathematics (kortweg STEM)

Bouw en bestudeer machines en mechanismen, onderzoek gemotoriseerde machines, tandwielen, hernieuwbare energie, pneumatica en bekijk hoe ons dagelijks leven hierdoor wordt beïnvloed. Wij helpen u snel aan de slag met eenvoudig te gebruiken activiteiten volledig uitgewerkt voor leerling en leerkracht.

Overzicht van de sets:
9686 Basisset Machines & Mechanisms (8+) 
9688 Uitbreidingsset Hernieuwbare Energie (10+)
9641 Uibreidingsset Pneumatica (10+)