Inspireer de ingenieurs van de toekomst.

De wereld heeft behoefte aan ingenieurs. Maak studenten al op jonge leeftijd bewust van het belang van technologie en techniek in onze maatschappij. Leer ze kritisch denken en verbeter hun creatieve vaardigheden. Met de producten van LEGO® Education heb je de middelen om hiermee te starten. Iedere fase, van het bedenken van een oplossing tot het ontwikkelen van een werkend prototype, komt aan bod.

 

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 

Ontwerpen, bouwen en testen van robots die complexe taken uitvoeren, opslaan van data d.m.v. data-logging, inspelen op veranderingen in het milieu en nog veel meer.

Ideaal voor STEM onderwijs. Gebruik LEGO Education Mindstorms in vakken als Wetenschap, Technologie, Techniek en Wiskunde. Ontwerp, bouw en test robots die compexe taken uitvoeren. Reageer op veranderingen in de omgeving en nog veel meer… De enige beperking is de verbeelding van uw leerlingen.

Alle onderdelen zoals motoren, sensoren, assen en tandwielen zijn van zeer hoge kwaliteit voor jarenlang bouwplezier

>> Bestel deze producten in onze webshop

 

  

Machines & Mechanisms

Ontdek hoe Techniek en Technologie werkt in het echte leven.

Bouw en bestudeer machines en mechanismen, onderzoek gemotoriseerde machines, tandwielen, hernieuwbare energie, pneumatica en bekijk hoe ons dagelijks leven hierdoor wordt beïnvloed. Wij helpen u snel aan de slag met eenvoudig te gebruiken activiteiten volledig uitgewerkt voor leerling en leerkracht.

Overzicht van de sets:
9686 Basisset Machines & Mechanisms 
9688 Uitbreidingsset Hernieuwbare Energie 10+ 
9641 Uibreidingsset Pneumatica 10+  

>> Bestel deze producten in onze webshop