micro:bit

BBC micro:bit BBC Micro:bit

€17,94

micro:bit is een kleine programmeerbare computer, ontworpen om leren en doceren gemakkelijk en plezierig te maken!

BBC micro:bit Micro:bit Go

€22,95

Single Board Computer, Pocket Sized, leuk en gemakkelijk te gebruiken.
Set inclusief 1 micro:bit, 1 USB-kabel, 1 batterijhouder, 2 x AAA-batterijen en opstartgids.

BBC micro:bit BBC Micro:bit Club 10 pack
Sale

BBC micro:bit BBC Micro:bit Club 10 pack

€189,95 €170,95

Single Board Computer, Pocket Sized, leuk en gemakkelijk te gebruiken.
Klaspakket inclusief 10x micro:bit, 10x USB-kabel, 10x batterijhouder, 20 x AAA-batterijen en 10x opstartgids.

Kitronik Noise Pack for Kitronik Inventor's Kit for the BBC micro:bit

€14,90

Explore the complexities of sound & noise with the Noise Pack add-on for the Inventors Kit for BBC micro:bit. Learn how to make Instruments, Amplifiers, & EQs!

Kitronik MeArm Robot micro:bit Kit - Blue

€82,90

Enter the world of Robotics Engineering with the MeArm robot arm kit for micro:bit in blue. An easy build kit for ages 11 & up, supplied with all parts & tools.

Kitronik :GAME ZIP 64 for the BBC micro:bit Classroom Pack

€419,00

The :GAME ZIP 64 is the ultimate handheld game platform for the micro:bit. It's got ; a screen, programmable buttons, haptic feedback & more. Supplied as a 10pk

Kitronik :GAME ZIP 64 voor BBC micro:bit

€45,90

De :GAME ZIP 64 is het ultieme retro handheld gaming platform voor micro:bit. Het heeft alles van een scherm, programeerbare buttons en haptische feedback.

Kitronik :MOVE mini buggy kit (micro:bit niet inbegrepen)

€32,90

De Kitronik :MOVE mini buggy kit voor BBC micro:bits is een leuke introductie in de wereld van robotica.

Kitronik Line Following add-on for :MOVE mini

€14,14

Now you can add line following to the :MOVE mini with the Kitronik Line Following add-on for :MOVE mini. Build it, code it, watch it go!

Kitronik Bumper accessoire voor :MOVE MINI

€2,25

Haal meer uit de :MOVE mini voor micro:bit met dit bumper element. Maak van je :MOVE mini een voetballende robot.

Kitronik Line Following Buggy for the BBC micro:bit V2.0

€31,90

This easy to build micro:bit controlled Line Following Buggy features the Kitronik Motor Driver board and the :MOVE Line Following Board. Ideal for Classrooms.

Kitronik :KLEF Piano for the BBC micro:bit

€22,49

Unlock your inner composer with the Kitronik :KLEF Piano, a capacitive touch keyboard for micro:bit. Featuring a full octave Piano Keyboard, amplifier & Speaker

Kitronik STOP:bit - Verkeerslicht voor BBC micro:bit

€4,90

Maak een voetgangersproject met deze STOP:bit voor BBC micro:bit. Deze geassembleerde kit heeft 3 leds en kan aangestuurd worden met de MakeCode Editor.

Kitronik LAMP:bit - Street Light for BBC micro:bit

€5,95

The LAMP:bit is a bolt-on/clip-on board for the micro:bit that replicates a street light which features a built in phototransistor for autonomous switching.

Kitronik ACCESS:bit for BBC micro:bit

€14,25

The ACCESS:bit is a bolt-on/clip-on board for the BBC micro:bit that simulates an access barrier. It includes a switch, battery cage, on/off switch and a buzzer

De award-winnende BCC micro:bit is een compacte, volledig programmeerbare computer die gemaakt is om het (aan)leren leuk en gemakkelijk te maken. Hij is nog eens betaalbaar ook. Overal ter wereld wordt de micro:bit gebruikt om leerlingen intuïtief te laten leren. Hij kan vanaf dag één in de klas worden gebruikt. Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering van de micro:bit. Koop hem daarom nu bij Rato Education!

 

BCC micro:bit, grensverleggend

BCC heeft de micro:bit ontworpen om de creativiteit in iedereen te stimuleren. Je kan er een muziekinstrument van maken, een technisch geprogrammeerde robot, een dansende robot, een bananentoetsenbord, kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Er zijn meer dan 200 activiteiten voorzien die je kan uitproberen met de micro:bit. Van creatief en simpel tot heel technisch en ingewikkeld.

Uit onderzoek blijkt dat 70% meer meisjes kiezen voor een ICT-richting na het gebruik van de micro:bit in de klas, want ook meisjes zijn goed in technologie! Verbreek de stereotiepen, want de micro:bit is voor iedereen!


Micro:bit op school: voor iedereen toegankelijk en leuk!

Overal ter wereld wordt de micro:bit als tool gebruikt in scholen. Van het land van oorsprong: het Verenigd Koninkrijk, naar Singapore, naar Sri Lanka, naar Finland, noem maar op. 

Omdat de micro:bit toegankelijker is dan het reguliere programmeren, is deze zo populair. Hij is speciaal klas-vriendelijk ontworpen. De micro:bit is een leuke en leerrijke manier om gemotiveerde studenten dingen bij te leren en concrete resultaten te bekomen.

Ook is de micro:bit niet uitsluitend geschikt voor de computer/ICT lessen, je kan hem bijna overal gebruiken! De micro:bit kan ook gebruikt worden als hulpmiddel in de lessen: ontwerptechnologie, fysica, kunst en zelfs muzieklessen!

De micro:bit voor alle richtingen toegankelijk, niet enkel STEM-richtingen.
Leerkrachten voelen zich zelfzekerder in hun lessen ICT en leerlingen zijn veel geïnteresseerder omdat ze zelf kunnen experimenteren.

Omdat de micro:bit geen extra software nodig heeft en het programmeren kan gebeuren met Javascript Blocks en Python, is hij nog toegankelijker voor in de klas. Deze twee programmatiesoftwares zijn makkelijk in gebruik en verstaanbaar voor iedereen. Ook is hij makkelijk om mee te beginnen. Zowel Windows, Mac, Chromebook of Linus-systemen (incl. Raspberry Pi) worden ondersteund en de leuke app wijst je meteen de weg!

 

Bestel de BBC micro:bit Nu bij RATO Education!

Voel je de kriebels al in je vingers? Kan je niet wachten om de micro:bit in de klas te proberen en alle leerlingen te motiveren? Koop dan de micro:bit nu bij RATO Education!
In de starterkit zit alles wat je nodig hebt om te beginnen experimenteren met de micro:bit en later kan je uitbreiden naar de kit voor gevorderden. Wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!