Marty De Robot

De Robotical® Marty De Robot is gemaakt om volledig door uw kinderen te laten programmeren! Het gebruik van Marty De Robot kan zowel thuis als in de klas. Je kan zelf kiezen met welke programmatie-software jouw kinderen/leerlingen Marty gaan finaliseren, afhankelijk van de leeftijd en technisch inzicht van de kinderen.
Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering van Marty De Robot. Koop hem daarom nu bij RATO Education!

Robotical® Marty De Robot: Optimaliseer hem naar jouw wensen!

Robotical® heeft Marty De Robot ontworpen met het doel om bepaalde leeftijdsgroepen kennis te laten maken met software en programmeren. Je kan Marty heel eenvoudig maken maar ook geavanceerd. Het enige dat je nodig hebt is WiFi!
Vanaf 10 tot 13 jaar kan de Marty gebruikt worden om een basis programmeren aan te leren met Scratch, het bouwen van de kit, de motor en servomotor leren kennen, robottechnologie leren kennen en zelfs 3D printen proberen.
Van 13 tot 15 jaar kan je Marty geavanceerd programmeren met behulp van Python / C++ of JavaScript. Ook kan je jouw eigen app ontwikkelen en zelfs onderdelen voor Marty ontwerpen en 3D printen!
Vanaf 16 jaar kan je het programmeren erg geavanceerd maken. Dit kan met Python / C++ of JavaScript. Ook kan je een V-REP simulatie maken. De Marty is volledig Open Source met integratie in ROS. Je kan sensoren toevoegen aan de Marty of hem linken aan een single board computer als de Raspberry Pi.

Wat Marty De Robot je leert:

Marty De Robot is een volledig programmeerbare robot. Je kan hem vele dingen aanleren. Hij kan wandelen, zichzelf op één been balanceren, ronddraaien, dansen, en zelfs voetbal spelen! Dit alles kan je leren met de eenvoudige programmatie-software Python.

Marty is leuk als speelgoed, maar nog leuker om dingen uit te leren. Marty De Robot draait voornamelijk om programmeren, maar je kan er nog veel meer mee. Je leert werken met robottechnologie en mechanica, je leert beter werken met een computer en je kan spelletjes spelen met Marty De Robot. Ook is Marty De Robot heel zuinig en heeft een duurzame batterij.

Als je ergens vast zit, geen nood. Bij Marty De Robot zit een uitgebreide handleiding om hem in elkaar te steken en tips voor de programmatie. Ook kan je meer informatie vinden op https://robotical.io/learn/getstarted/
Nog een leuk weetje is dat alle (extra) onderdelen van Marty De Robot printbaar zijn met een 3D-printer. Je kan Marty een hoed geven, kleurrijke accessoires en zelfs een snor printen! Marty De Robot is dus veelzijdiger dan enkel te leren programmeren.

Bestel Marty De Robot nu bij RATO Education!

Marty De Robot is gemaakt voor een grote doelgroep. Als je hem voor educatiedoeleinden koopt, kan je er bij verschillende soorten klassen en leeftijden mee terecht, zelfs in de universiteit.
Kinderen leren programmeren, de levensechte robottechnologie ontdekken, mechanica leren gebruiken en spelen met 3D-printen kan allemaal met Marty De Robot! Koop hem nu bij RATO Education! In onze kit zit alles wat je nodig hebt om Marty te optimaliseren naar jouw wensen. Wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!