Sets

De Lego Education® Mindstorms EV3 is een bouwset van Lego Education© die geoptimaliseerd is voor gebruik in de klas. Uw leerlingen kunnen dankzij de LEGO Mindstorms sets leren werken met de Lego® Mindstorms software. Met de LEGO Mindstorms Sets kunnen uw studenten leren bouwen met Lego Technic® en leren programmeren. De LEGO Mindstorms Sets is gebaseerd op levensechte robottechnologie.


De LEGO Mindstorms Sets: Start vandaag nog!

De Lego Mindstorms Sets zijn leuke sets om uw leerlingen te leren programmeren. Deze sets bevat onderdelen van Lego Technic® zoals: tandwielen, assen, motoren en sensoren. Met deze onderdelen bouwen de leerlingen samen een robot die werkt met levensechte robottechnologie.

De Lego Education© Mindstorms EV3 basisset is perfect om uw leerlingen op een leuke manier te leren programmeren door middel van de eigentijdse technologie en de vertrouwde Legoblokken.

De LEGO Mindstorms Sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.


Verschillende sets, verschillende doeleinden

De LEGO Mindstorms basisset bevat voldoende materiaal om de leerlingen te laten brainstormen over welk soort robot ze willen bouwen. Eens ze de robot gefinaliseerd hebben, kunnen ze hem besturen door midden van een computer. De Mindstorms EV3 bevat technologie die data en parameters kan weergeven na de uitgevoerde experimenten met de zelfgebouwde robot.
Ook zorgt deze set voor verbeterde wiskundige inzichten. Door te spelen met de programmeerbare robot kunnen de leerlingen afstand, tijd en snelheid beter leren inschatten. Verder leren de studenten 2D tekeningen als 3D-figuren te interpreteren.

De Lego Education Mindstorms EV3 Basisset is geschikt voor 1 tot 3 leerlingen.

Ook biedt RATO Education extra LEGO Mindstorms Sets aan om de basisset uit te breiden:

  • Space Challenge set: deze set is gebaseerd op de ruimte en begeleidt, samen met de Mindstorms EV3 basisset, leerlingen om samen te werken en ruimtemodellen te bouwen. De Space Challenge set toont uw leerlingen hoe ze, in thema, kunnen leren programmeren en realistische problemen kunnen oplossen door middel van levensechte robottechnologie.
  • Renewable Energy Add-On set: met deze uitbreidingsset leer je alles over duurzame energiebronnen. De set bevat een LEGO zonnepaneel, LEGO Energiemeter, turbinebladen, een motor/generator, LED lampjes en een verlengsnoer.
    Inclusief 6 verschillende bouwhandleidingen voor het gebruik in de set 9686 en gedetailleerd lessenpakket. De 9688 set is ook te gebruiken met Mindstorms EV3. Hiervoor gebruik je het Science Activity pack als uitbreiding op de EV3 software.
  • Extra uitbreidingspakket voor de basisset: de uitbreidingsset voor de EV3 basisset bevat tal van elementen die gebruikt kunnen worden om de bouwmodellen te personaliseren. Unieke structurele elementen, verschillende soorten hulpmaterialen en nieuwe elementen om de basisset nog leuker te maken!

Extra onderdelen en reservestukken als sensoren en motoren kunnen ook bij RATO Education worden aangekocht.

Opgelet: de batterijlader is niet inbegrepen in de sets. 


Bestel uw LEGO Mindstorms Sets bij RATO Education!

Zijn uw leerlingen gemotiveerd om in hun verdere studiecarrière om te gaan met wetenschap en techniek? Zijn ze wiskundig aangelegd? Spelen ze graag met Lego?
Als het antwoord op een van de vragen ja is, dan hebben wij het antwoord.
De LEGO Mindstorms Sets zijn de perfecte manier om leerlingen nog meer te motiveren én tegelijkertijd bij te leren, met behulp van Lego Education®. Dit alles en nog veel meer kan je online bestellen bij RATO Education, waar scholen kunnen betalen nà de levering, die tevens gratis is vanaf €100!