Mindstorms EV3

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 is een bouwset van LEGO® Education die geoptimaliseerd is voor gebruik in de klas. Met deze set leren studenten bouwen en programmeren (Scrach & Python). De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 is gebaseerd op levensechte robottechnologie.

 

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3: Start vandaag nog!

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 is een leuke set om uw leerlingen te leren programmeren. Deze set bevat onderdelen van LEGO® Technic zoals: tandwielen, assen, motoren en sensoren. Met deze onderdelen bouwen de leerlingen samen een robot die werkt met levensechte robottechnologie.

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 basisset is perfect om uw leerlingen op een leuke manier te leren programmeren door middel van de eigentijdse technologie en de vertrouwde LEGO blokken. 

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Robots, technologie én wiskunde!

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 basisset bevat voldoende materiaal om de leerlingen te laten brainstormen over welk soort robot ze willen bouwen. Eens ze de robot gefinaliseerd hebben, kunnen ze hem besturen door midden van een computer. De Mindstorms EV3 bevat technologie die data en parameters kan weergeven na de uitgevoerde experimenten met de zelfgebouwde robot.

Ook zorgt de Mindstorms EV3 voor verbeterde wiskundige inzichten. Door te spelen met de programmeerbare robot kunnen de leerlingen afstand, tijd en snelheid beter leren inschatten. Verder leren de studenten 2D tekeningen als 3D-figuren te interpreteren.

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 basisset is geschikt voor 1 tot 3 leerlingen.

 

Wat de LEGO® MINDSTORMS Education EV3 Basisset inhoudt

De Mindstorms EV3 basisset voor 1 tot 3 leerlingen bevat 541 LEGO® Technic bouwstukken waaronder:

  • Sensoren
  • Motoren
  • Programmeerbare bouwsteen
  • Oplaadbare batterij
  • De Mindstorms EV3 software
  • Een handleiding voor leerkrachten
  • Een opbergdoos om alles netjes weg te stoppen

 

Ook biedt RATO Education nog extra sets aan om de Mindstorms EV3 uit te breiden: de Space Challenge set, de Renewable Energy Add-On set, en nog een extra uitbreidingspakket voor de basisset.

Extra onderdelen en reservestukken als sensoren en motoren kunnen ook bij RATO Education worden aangekocht.

Opgelet: de batterijlader is in de basisset niet inbegrepen. U kan de batterijlader en de Mindstorms EV3 in een set kopen!

 

Bestel uw LEGO® MINDSTORMS Education EV3 bij RATO Education!

Zijn uw leerlingen gemotiveerd om in hun verdere studiecarrière om te gaan met wetenschap en techniek? Zijn ze wiskundig aangelegd? Spelen ze graag met LEGO®?

Als het antwoord op een van de vragen ja is, dan hebben wij de oplossing.

De LEGO® MINDSTORMS Education EV3 is de perfecte oplossing om leerlingen nog meer te motiveren én tegelijkertijd bij te leren, met behulp van LEGO® Education. Dit alles en nog veel meer kan je online bestellen bij RATO Education, waar scholen kunnen betalen nà de levering, die tevens gratis is vanaf €100!