LEGO® Education WeDo 2.0

De LEGO® WeDo 2.0 is een bouwset van LEGO® Education waardoor kinderen al spelend de wetenschap kunnen ontdekken. Het curriculum en de bijhorende software is volledig in het Nederlands en is voor leerkrachten vrij te verkrijgen op: LEGOeducation.com/downloads.

WeDo2.0 in het Vlaamse leerplan

Gratis een exemplaar van deze handleiding bij bestelling van minstens één basisset 45300.
Deze uitgave koppelt de opdrachten van de WeDo2.0 aan de eindtermen van het Vlaamse onderwijs en de leerplandoelstellingen van de verschillende onderwijskoepels. Deze handleiding kwam tot stand in samenwerking met de VIVES-hogeschool.

De LEGO® Education WeDo 2.0: Van bouwset naar robot

Wilt u uw leerlingen stimuleren om te leren programmeren? Zijn uw studenten benieuwd naar hoe de wetenschap werkt? Dit kan u hen allemaal tonen aan de hand van de LEGO® WeDo 2.0. De WeDo 2.0 is online te koop bij RATO Education met snelle verzending die gratis is vanaf €100!

De LEGO® Education WeDo 2.0 basisset is perfect om uw leerlingen op een leuke manier de wetenschap en eigentijdse technologie te doen ontdekken.

De WeDo 2.0 is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Al Spelend Leren met de WeDo 2.0

Als het basispakket nog niet uitgebreid genoeg is, kan u ook de projectbibliotheek raadplegen waarin er wel 17 wetenschappelijke projecten te vinden zijn.

De WeDo 2.0 is perfect om allerlei wetenschappelijke projecten rond programmeren, techniek en technologie te creëren.
Ook kan u in deze projectbibliotheek meer dan 40(!) uur aan materiaal vinden om wetenschappelijke projecten op te starten.

Verder is er nog de ontwerpbibliotheek.
De ontwerpbibliotheek staat ter beschikking om inspiratie op te doen voor de leerrijke en interessante wetenschappelijke projecten die u en uw studenten willen opstarten.

 

Wat de WeDo 2.0 inhoudt

De WeDo 2.0 basisset voor twee leerlingen bevat:

  • De WeDo 2.0 Smarthub
  • Een kantelsensor
  • Een bewegingssensor
  • Een medium motor
  • Voldoende LEGO® System onderdelen
  • Een opbergdoos om alles netjes weg te stoppen

Samen met de WeDo 2.0 basisset kan u een oplaadbare batterij en de bijhorende batterijlader bestellen in een bundel die extra voordelig is.
Ook reservestukken als WeDo 2.0-reserveonderdelen, de kantelsensor, bewegingssensor en motor kunnen bij RATO Education worden aangekocht.

 

Bestel uw LEGO® WeDo 2.0 toebehoren bij RATO Education!

Zoekt u een leuke, speelse, maar toch leerrijke manier om uw studenten de eigentijdse wetenschap en techniek te laten ontdekken? De LEGO® WeDo 2.0 is de ultieme manier om dit te verwezenlijken!

Laat de studenten hun grenzen verleggen en creatief zijn.
Laat ze programmeren en de digitale wereld ontdekken.
Laat ze spelen met wetenschappelijke topics en innovatief zijn met projecten ontwerpen. Laat ze doen, met de Lego Education© WeDo 2.0, verkrijgbaar bij RATO Education!