LEGO® Education Machines & Mechanisms

Met LEGO® Education Machines & Mechanisms leren studenten hoe ze hun eigen LEGO® creaties kunnen omtoveren naar echt werkende machines. De LEGO® Education Machines & Mechanisms set is speciaal ontworpen voor in het onderwijs, maar kan ook thuis gebruikt worden. Kinderen leren snel bij en spelenderwijs! Wacht niet langer, want wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering. Bestel vandaag bij RATO Education!

De LEGO® Education Machines & Mechanisms sets:

Voor ieder wat wils met de Lego Education Machines & Mechanisms sets!

  • Simple & Powered Machines Set: dit is de basisset van het Machines & Mechanisms curriculum van LEGO® Education. Met deze set kunnen leerlingen ontdekken hoe ze met behulp van tandwielen, assen en motoren een levensechte machine kunnen ombouwen. Een boekje met uitgebreide instructies is inbegrepen
  • Renewable Energy Add-On Set: deze set voor Simple & Powered Machines Set, die ook bij de LEGO® Education Mindstorms EV3 gebruikt kan worden, is een uitbreidingsset. Zoals de naam van de set zegt, leer je alles over herbruikbare en duurzame energie. Er zit zelfs een LEGO® zonnepaneel, energiemeter, turbinebladen, een motor, LED lampjes en een verlengkabel bij! Leer kinderen op jongeleeftijd al aan hoe ze hun ecologische voetafdruk kunnen verbeteren.
  • Pneumatics Add-On Set: dit pakket is gemaakt om de Simple Power & Machines Set uit te breiden. In de Pneumatics Add-On Set zitten pompjes, cylinders, tubes, kleppen, luchttanks, manometers en bouwkaarten voor nog meer plezier!
  • Simple Machines Set: deze set is speciaal ontworpen om studenten op een eenvoudige manier de werking en basisconcepten van samengestelde machines te leren begrijpen. Deze uitgebreide set bevat onderdelen zoals: tandwielen, katrollen, assen en hendels. In de handleiding staan ook 4 probleemoplossende modellen die leerlingen doen nadenken en samenwerken aan een probleem.
  • Early Simple Machines Set: deze set is voor de allerkleinsten. Kinderen vanaf 5 jaar leren dankzij deze set de beginselen van kracht, drijfvermogen en evenwicht. Dankzij de Early Simple Machines set hebben tandwielen, assen, katrollen en hefbomen geen geheimen meer, ook niet voor de jongste.

Bestel de LEGO® Education Machines & Mechanisms nu bij RATO Education!

De LEGO® Education Machines & Mechanisms maken techniek eenvoudig en leuk, ook voor de kleinsten! De Lego® Education Machines & Mechanisms worden zowel op school als thuis gebruikt en leveren steeds goede resultaten en gemotiveerde leerlingen. Wacht niet langer, en koop ze daarom nu bij RATO Education! Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering.