LEGO Education WeDo 1.0

Opgelet : De WeDo 1.0 sets en onderdelen zijn nog beperkt leverbaar. WeDo 1.0 is vervangen door WeDo 2.0

De LEGO WeDo 1.0 is een bouwset van LEGO Education© waardoor kinderen al spelend de wetenschap kunnen ontdekken. Het curriculum en de bijhorende software is volledig in het Nederlands en is voor leerkrachten vrij te verkrijgen op: LEGOeducation.com/downloads.

 

De LEGO Education© WeDo 1.0: Eenvoudig Maar Leuk

Wilt u uw leerlingen stimuleren om te leren programmeren? Zijn uw studenten benieuwd naar hoe de wetenschap werkt? Dit kan u hen allemaal tonen aan de hand van de LEGO WeDo 1.0. De WeDo 1.0 is online te koop bij RATO Education met snelle verzending die gratis is vanaf €100! 

De Lego Education© WeDo 1.0 basisset is perfect om uw leerlingen op een leuke manier te leren programmeren door middel van de eigentijdse technologie. 

De WeDo 1.0 is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

 

Al Spelend Leren Samenwerken

De LEGO WeDo 1.0 bestaat uit verschillende, eenvoudige bouwsets die perfect door uw jonge studenten kunnen worden gemaakt. Door deze bouwsets in elkaar te steken, leren ze samenwerken en communiceren met elkaar. Ook zijn de bouwsets gericht op creativiteit. Als er iets misloopt, kunnen uw leerlingen samen naar creatieve oplossingen zoeken.

De Lego WeDo 1.0 Basisset is geschikt voor 2 leerlingen.

De andere sets:

  • De Uitbreidingsset voor de WeDo 1.0 bevat tal van onderdelen en 4 nieuwe en grotere modellen om de WeDo 1.0 basisset mee uit te breiden.
  • De Space and Airport set is  geschikt voor 2 tot 6 leerlingen. De Space and Airport set van WeDo is gemaakt om het creatieve vertelproces van de leerlingen te stimuleren. Ze kunnen raketten en vliegtuigen bouwen en al spelend en communicerend het mondiale reisproces ontdekken.
  • De Sceneries set is geschikt van 2 tot wel 8 leerlingen. Met deze set kunnen de kinderen hun creativiteit laten loslopen. Met de Sceneries set kunnen ze landschappen tot minifiguren bouwen. Laat hen hun taalvaardigheid beter ontwikkelen door middel van verhalen te vertellen over hun eigen bouwcreaties. Deze set bestaat uit 1207(!) stukken inclusief kleine figuren die van toverstokken tot gebraden kippen gaan.

 

Wat de WeDo 1.0 Basisset inhoudt

De WeDo 1.0 basisset voor twee leerlingen bevat:

  • De WeDo 1.0 USB hub
  • Een kantelsensor
  • Een bewegingssensor 
  • Een motor 
  • LEGO onderdelen
  • Een opbergdoos om alles netjes weg te stoppen

Ook reservestukken als WeDo 1.0-reserveonderdelen, de kantelsensor, bewegingssensor, een set rubberen bandjes en de M-motor kunnen bij Rato Education worden aangekocht.

 

Bestel uw Lego WeDo 1.0 sets bij RATO Education!

Zoekt U een speelse, creatieve maar toch leerrijke manier om uw leerlingen te stimuleren op school? Zoek niet verder. De LEGO WeDo 1.0 is dé leukste manier om kinderen te doen leren.

Laat de studenten hun creativiteit verkennen.
Laat hen spelen met de WeDo bouwstenen en hun eigen creaties maken.
Laat ze verhaaltjes vertellen bij hun eigen creaties.
Laat ze spelen met wat ze met de sets hebben gebouwd.
Laat ze doen, met de LEGO Education© WeDo 1.0, verkrijgbaar bij RATO Education!