LEGO Education StoryStarter

De LEGO® Education Story Starter is speciaal ontworpen om op een creatieve manier taal beter aan te leren. De Story Starter is speciaal gemaakt om leerlingen met elkaar te laten communiceren en te laten samenwerken. Het is de eerste LEGO® Education set die specifiek naar taal gericht is.

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering van de Story Starter. Koop hem daarom nu bij Rato Education!

LEGO® Education StoryStarter: Stimuleer de Creativiteit!

Lego® Education StoryStarter is gemaakt om leerlingen in de lagere school te leren omgaan met taal en samenwerking. Dankzij de LEGO® bouwstenen en de StoryVisualizer-software kunnen ze verhalen maken én ze visualiseren.

De StoryStarter biedt een curriculum speciaal om de luister-, lees-, schrijf-, en spreekvaardigheden van de leerlingen te verbeteren.

 

Leren dankzij de StoryStarter:

De StoryStarter is een innovatieve en praktische manier om leerlingen te inspireren, te leren samenwerken, en verhalen te leren maken. Diverse essentiële vaardigheden kunnen worden aangeleerd met de StoryStarter:

  • Taal: beter leren lezen en schrijven
  • Communicatie: spreken, luisteren en presenteren
  • Storytelling: leerlingen worden in staat gesteld om eigen, nieuwe verhalen te vertellen en andere verhalen te analyseren
  • Digitale hulpmiddelen: dankzij de StoryVisualizer-software leren leerlingen werken met digitale programma’s

 

De Verkrijgbare Sets bij RATO Education:

  • De Core Set: in deze set zit boordevol elementen die tot vijf leerlingen gebruikt kunnen worden. De materialen worden geleverd in een opbergdoos die voorzien is van sorteerbakjes, grondplaten, activiteitenspinners, stickers en speciale LEGO® bouwstenen en mini-figuren.
  • Community uitbreidingspakket: in dit pakket zitten allerlei onderdelen die met onze huidige samenleving te maken hebben zoals het bedrijfsleven, winkels, transport en nog veel meer.
  • Space uitbreidingspakket: dankzij deze set kunnen leerlingen de wereld van science-fiction ontdekken. Ze ontdekken de natuur, de maatschappij, en de geschiedenis van de mensheid. Dankzij de Space set kunnen ze nieuwe verhaalstijlen ontdekken en schrijfstijlen bijvoorbeeld schrijven in een dagboek, brieven schrijven, etc.
  • Fairytale uitbreidingspakket: met de sprookjesset kunnen leerlingen het genre fairytale en fantasy ontdekken. Ze kunnen settings, personages, en plots in detail ontdekken en zelf ontwikkelen. Met de Fairytale set kunnen ze ook nieuwe schrijfstijlen ontdekken zoals: artikels, interviews, biografieën en scripts.


Waarom StoryStarter interessant is voor leerkrachten:

Leerkrachten weten best hoe moeilijk het soms kan zijn om hun leerlingen te motiveren. Enthousiasme om te lezen en schrijven is ver zoek. Daarom heeft LEGO® Education het concept StoryStarter ontworpen. StoryStarter is bedoeld om het taalonderwijs te ondersteunen.

Dankzij StoryStarter kunnen leerlingen ontdekken hoe ze de basis leggen aan een goed gestructureerd verhaal. Dit doen ze door de StoryStarter te koppelen aan actuele onderwerpen en daar verhalen rond te maken. Dankzij de StoryVisualizer-software kunnen de leerlingen hun creaties uit de fysieke wereld koppelen aan de digitale wereld. En ze visueel voorstellen.Bestel De LEGO® Education StoryStarter Nu bij RATO Education!

Ongeacht het enthousiasme-niveau van uw leerlingen, taal wordt leuk met de StoryStarter!
Koop daarom snel de StoryStarter core-set en je kan meteen beginnen! Ook kan je deze core-set nog uitbreiden met andere sets om de leerlingen nog meer te motiveren!

Wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!