LEGO® Education software

Start vandaag nog en installeer de gewenste software.

De software, curriculum lesmateriaal en ondersteuning voor de leerkracht zijn vrij beschikbaar op LEGOeducation.com/downloads

LEGO Education Mindstorms EV3

 

Installeer nu de EV3 software en leer snel en eenvoudig programmeren met LEGO Education EV3. Ontdek de toepassingen in wetenschap, techniek, engineering en wiskunde.

Installeer ook gratis de uitbreidingen op de basissoftware. Na installatie zal je deze terugvinden in de lobby van de EV3 basissofware.

EV3 Design Engineering Projects (Technisch ontwerp):
Bevat meer dan 30 uur lesmateriaal en probleemoplossende activiteiten gericht op STEM leren met behulp van levensechte robots.
Wat heb je nodig?:
LEGO Education Mindstorms EV3 basisset 45544

EV3 Science Curriculum (Wetenschap)
Bevat meer dan 28 uur lesmateriaal met 14 experimenten over energie, warmte, temperatuur en licht. Studenten leren ook de mogelijkheden van datalogging kennen.
Wat heb je nodig?:
LEGO Education Mindstorms EV3 basisset 45544
Uitbreidingsset hernieuwbare energie 9688
Temperatuur Sensor 9749

EV3 Space Challenge Curriculum (Ruimtevaart)
Bevat meer dan 30 uur lesmateriaal en omvat uitdagingsmissies en onderzoeksprojecten die zijn ontwikkeld met deskundigen uit de ruimtevaart.
Wat heb je nodig?:
LEGO Education Mindstorms EV3 basisset 45544
Uitbreidingsset Space challange set 45570

 

LEGO Education WeDo 2.0

  De LEGO Education WeDo 2.0 software en het curriculum kan je bekijken door een eenvoudige klik. Overloop de gestructureerde projecten, de intuïtieve software en de kleurrijke drag-en-drop programmatie.

 

Plan zeker ook een deelname aan onze opleidingen voor leerkrachten, zodat je vol vertrouwen kan starten. Info vind je hier.