LEGO Education LearnToLearn

De LEGO® Education LearnToLearn is ideaal om leerlingen te leren werken met LEGO® Education aan de hand van vertrouwde LEGO® onderdelen.
Start vandaag nog en installeer de software.
De software, curriculum lesmateriaal en ondersteuning voor de leerkracht zijn vrij beschikbaar op LEGOeducation.com/downloads

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering van de LearnToLearn. Koop hem daarom nu bij RATO Education!

LEGO® Education LearnToLearn: Van Leerkrachten, Voor Leerkrachten!

LEGO® Education LearnToLearn is door leerkrachten uit wel 4 verschillende landen gemaakt om leerkrachten en leerlingen van de lagere school te leren werken met LEGO® Education. Dankzij de LEGO® bouwstenen en het curriculum kunnen leerkrachten en leerlingen de kracht van LEGO® Education waarnemen.

De LearnToLearn biedt een curriculum aan die je aanleert om dankzij eenvoudige LEGO® bouwplannen te leren werken met LEGO® Education en de leerlingen te helpen met wiskunde, taal, wetenschap en techniek.

Leren dankzij de LearnToLearn:

De LEGO® Education LearnToLearn is een educatieve tool dat lagere-schoolstudenten helpt dankzij zijn curriculum. Door middel van het leerplan kunnen ze het volgende leren en verbeteren:

  • Ontwerpen en bouwen
  • Taal en lezen
  • Wiskunde
  • Wetenschap
  • Sociale wetenschappen
  • Samenwerken
  • Creativiteit
  • Oplossingen creëren voor problemen

De LearnToLearn Core set:

De LearnToLearn core set bevat 28 sets met elk 72 LEGO® bouwstenen om met 28 studenten aan de slag te kunnen.
Leerlingen kunnen Mr. Learnie bouwen met deze bouwstenen of zelf creatief uit de hoek komen.
Samen met je leerlingen kan je controleren of de bouwstenen compleet zijn en samen de bouwstenen weer opbergen in de meegeleverde hersluitbare zakjes.

Bestel De LEGO® Education LearnToLearn Nu bij RATO Education!

Wil je leren werken met LEGO® Education? De LearnToLearn is hier ideaal voor! Je leert dankzij het gratis(!) curriculum hoe je aan de slag kunt. Dankzij LEGO® Education kan je jouw leerlingen op een leuke manier dingen aanleren. De LearnToLearn biedt een gegarandeerd succes voor meer motivatie door creatie!
Wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!