Kleuter onderwijs

LEGO Education® voor Kleuteronderwijs helpt uw kleuters de wereld ontdekken. LEGO Education® heeft speciale sets om uw kleuterklas dingen te ontdekken al spelend met Legoblokken. Wat u ook zoekt om uw kleuters voor te breiden op de lagere school, RATO Education heeft het! Ontdek ons assortiment voor kleuteronderwijs nu! Wij bieden gratis, snelle verzending aan vanaf €100!

 

LEGO Education® Kleuteronderwijs: leuk en leerrijk!

LEGO Education® voor kleuteronderwijs kan worden opgedeeld in 5 verschillende thema’s om uw kleuterklas zichzelf te laten ontwikkelen en om bij te leren over de wereld waar ze hun eerste stapjes in zetten.

  • Op Verkenning: in deze categorie kan u alles terugvinden van gigantische, zachte LEGO blokken tot iets complexere bouwsets om de creativiteit van de kleuters te stimuleren.
  • Sociale en Emotionele ontwikkeling: in deze categorie vindt u bouwsets met onder andere: een set met wilde dieren, een set waar ze emoties mee kunnen bouwen, bouwsets met verschillende eetwaren (ijsjes, burgers, etc.) en ook extra grote LEGO Duplo blokken om de leerlingen zelf te laten bouwen en een verhaal met hun bouwkunsten te vertellen.
  • Wiskunde en Wetenschap: deze categorie zit boordevol bouwsets om het wiskundige inzicht van de kleuters stilletjes aan te wakkeren. In deze categorie kan je bouwsets vinden die te maken hebben met simpele machines, auto’s en treinen met bijhorende rijbanen, simpele technische klusjes en dieren bingo.
  • Taal: de naam van de categorie zegt het al zelf. In deze categorie vindt je minifiguren waar de kleuters mee kunnen spelen in vorm van een rollenspel, een grote boerderijset die de kleuters kunnen bouwen naar hun eigen wensen, de StoryTales waarmee ze hun taal stimuleren aan de hand van hun vertelkunsten, en nog veel meer.
  • De Wereld Begrijpen: in deze categorie kan u alles vinden dat te maken heeft met de maatschappij. Bijvoorbeeld: de Space and Airport set om kennis te maken met luchtruim, boerderijsets, community-sets waar je minifiguren vindt met verschillende huidskleuren en kledij, de verschillende voertuigen,… kortom, alles wat uw kleuterklas nodig heeft om op een leuke manier onze wereld te ontdekken!

 

Bestel uw LEGO Education® Kleuteronderwijssets bij RATO Education!

De kleutertijd is de beste tijd om uw leerlingen dingen te laten ontdekken. Dit kan al spelend, dankzij de LEGO Education® Kleuteronderwijssets die te verkrijgen zijn bij RATO Education. U kan zelf kiezen wat u wil aanleren door middel van de grote diversiteit van de sets die wij aanbieden. Zoekt u een specifiek thema waar u uw kleuters in wilt trainen? Wij hebben aparte categorieën gemaakt per leerthema om het u extra gemakkelijk te maken. Wacht niet langer om online te bestellen bij RATO Education, waar scholen kunnen betalen na de levering, die tevens gratis is vanaf €100!