LEGO Education BuildToExpress

De LEGO® Education BuildToExpress is een leermechanisme van LEGO® Education om, door middel van LEGO bouwstenen, zichzelf te uiten.
Start vandaag nog en installeer de software.
De software, curriculum lesmateriaal en ondersteuning voor de leerkracht zijn vrij beschikbaar op LEGOeducation.com/downloads

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering van de BuildToExpress. Koop hem daarom nu bij RATO Education!

LEGO® Education BuildToExpress: Serious Play!

LEGO® Education BuildToExpress is een leermechanisme waarbij leerlingen opdrachten krijgen en die moeten uitvoeren aan de hand van vertrouwde LEGO® bouwstenen. Er zijn verschillende concepten in het curriculum die leerlingen helpen met het begrijpen en illustreren van dingen bijvoorbeeld: hoe ze zich een personage van een boek voorstellen of hoe ze een historisch evenement visualiseren. Dit kunnen ze uitbeelden en communiceren dankzij de LEGO® bouwstenen uit de BuildToExpress.

De BuildToExpress biedt een curriculum aan die je aanleert om dankzij eenvoudige LEGO® bouwplannen jezelf te uiten en je verhaal er bij te vertellen.

Communicatie verbeteren dankzij de BuildToExpress:

De LEGO® Education BuildToExpress is een geweldige manier om communicatie in de klas te verbeteren. Alle leerlingen moeten actief bezig zijn en zelf luidop spreken voor de rest van de klas, en de BuildToExpress helpt ook de niet zo zelfzekere leerlingen dit te verwezenlijken. Dankzij de BuildToExpress kunnen leerlingen van elkaar leren, creatief leren denken en voornamelijk leren samenwerken.

De BuildToExpress Core set:

De core set bevat 200 LEGO onderdelen en een bouwplaat. Deze zijn opgeborgen in een handige opbergdoos.
De kleurrijke blokken en mini-figuren zijn gebaseerd op vijf criteria:

  • Leerlingen kunnen zelf hun fantasie de vrije loop laten gaan en bouwen wat ze willen
  • Sommige onderdelen kunnen bewegen voor extra mobiliteit
  • Leerlingen kunnen decors en modellen bouwen die hun de kans geeft om over hun eigen ervaringen te vertellen
  • Een variëteit aan kant-en-klare elementen aanbieden zodat leerlingen deze kunnen gebruiken als metaforen en hierdoor ideeën kunnen delen
  • Leerlingen uitnodigen om persoonlijke bevindingen en subjectieve metaforen te uiten dankzij de bouwstenen van hun model

Een BuildToExpress set bevat onderdelen voor 1 leerling.

Bestel De LEGO® Education BuildToExpress Nu bij RATO Education!

Zijn uw leerlingen erg creatief? Wilt u ze deze creativiteit laten uiten? Alle studenten komen aan bod in het gesprek en delen elkaars ideeën onderling! Wilt u ze laten communiceren en samen op een serieuze manier laten spelen? Dan is de BuildToExpress de ideale LEGO® Education set voor uw klas! Bestel hem nu want wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!