Dash & Dot

De Make Wonder® Dash en Dot robots zijn gemaakt om uw kinderen al spelend te leren programmeren. De robots zijn geoptimaliseerd om te programmeren door middel van gratis apps! De robots al zijn klaar voor gebruik wanneer ze je uit de doos haalt.
Voor elke leeftijd zijn er applicaties gemaakt die uw kind telkens nieuwe uitdagingen biedt. De Dash en Dot robots en uitbreidende pakketen zijn beschikbaar bij RATO Education! Wij bieden gratis, snelle verzending vanaf €100!

 

Make Wonder® Dash en Dot: Klaar voor Gebruik!

Make Wonder® is een merk die zich specialiseert in het maken van speelgoed om de vaardigheden van kinderen te stimuleren. De Dash en Dot robots zitten al klaar voor gebruik in de doos. Het enige dat u nog moet doen is een van de apps downloaden. Er zijn wel vijf verschillende (gratis!) applicaties die u kan linken met de Dash en Dot robots. Laat uw kinderen uw smartphone of tablet gebruiken en de technologie van Dash en Dot ontdekken!


De Mogelijkheden van Dash en Dot:

Dash is een robot die werkt via Bluetooth. Je kan Dash overal gebruiken, zelfs als er geen internetverbinding aanwezig is! Dash kan dansen, zingen, reageren op geluiden, en objecten in de buurt herkennen. Dash kan je zelfs nieuwe gedragingen en geluiden aanleren dankzij de gratis Wonder, Blockly of andere apps die gratis te verkrijgen zijn in de Google Playstore of de App Store. Deze apps zijn super gebruiksvriendelijk en leren je kinderen alles aan wat ze nodig hebben om Dash te programmeren.

Dot is een kleinere robot die minstens even slim is als Dash. Dot speelt spelletjes met je kind, laat hen bewegen, maar leert hen ook het beginsel van programmeren en coderen via de Wonder app. Dot kan je laten lichtgeven, aankleden met LEGO® blokken om Dot een make-over te geven. Ook kan je Dot een andere naam geven waar hij dan op zal reageren!

Samen werken Dash en Dot natuurlijk ook. Dot kan gebruikt worden als opdrachtgever voor Dash en samen kunnen ze de hele wereld aan.

Dash en Dot kunnen samen in het Wonder Workshop Wonder Pakket gekocht worden bij RATO Education! Het pakket is extra voordelig! U krijgt er een pakket van accessoires bij, LEGO building brick connectors om de robots een make-over te geven, de Dash en Dot xylofoon en de launcher om Dash verschillende trick shots mee te laten doen!
 

Bestel uw Dash en Dot robots bij RATO Education!

Voor ieder wat wils met de Dash en Dot robots! Voor elke leeftijd en elke interesse bestaan er accessoires en apps waarmee je de Dash en Dot robots kan optimaliseren en programmeren. Willen uw kinderen de robots in een ander jasje steken? Dit kan dankzij de LEGO® brick connectors! Wilt u de Dash en Dot robots in de klas gebruiken? Wij hebben een speciale aanbieding waarbij scholen pas na de levering hoeven te betalen, maar levering is zelfs gratis vanaf €100! Koop uw Dash en Dot robots bij RATO Education en geniet van vele voordelen!