Sensoren

Arduino is een computerplatform dat gemaakt is om microcontrollers eenvoudig te maken. Arduino kan gebruikt worden door hobbyisten, kunstenaars, artiesten, en nog zo veel meer mensen. Iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpen en maken van slimme en creatieve ontwerpen, zit goed bij Arduino.
Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering. Koop daarom Arduino nu bij Rato Education!

Arduino Sensoren:

Arduino sensoren worden gebruikt om de microcontroller nog meer functies te geven. Sensoren kunnen de mogelijkheden van de Arduino nog meer uitbreiden.

RATO Education biedt de volgende Arduino Sensoren aan:

• 3-assige digitale accelerometer – MMA7455: De MMA7455 accelerometer kan de acceleratie in drie assen meten. Deze sensor is beschikbaar als breakout-board dat u op de Arduino kunt aansluiten. VCC, GND, SDA en SCL zijn vereist.

• Arduino Tinkerkit Drukknop: de TinkerKit drukknop kan enkel gebruikt worden in combinatie met het Arduino TinkerKit Shield.
De drukknop module is mogelijks de eenvoudigste sensor op de markt.
Wanneer een persoon of voorwerp op de ronde dop drukt, wordt dit door de sensor gedetecteerd.
De module bevat een drukknop (12 mm), de standaard TinkerKit 3-pins-connector, een groene LED om aan te geven dat de module correct wordt aangedreven en een gele LED die enkel oplicht wanneer de knop wordt ingedrukt.
Wanneer de knop ingedrukt is, bedraagt de spanning van de module-uitgang 5 V en 0 V indien de knop niet ingedrukt is. Een druk op de knop sluit het circuit.
Wanneer de sensor aangesloten is op een ingang van de Arduino via het TinkerKit Shield, kunt u een waarde verwachten van 1023 indien de knop ingedrukt is. Indien de knop niet ingedrukt is, krijgt u een waarde van 0 te zien.

Bestel Al Uw Arduino Sensoren Nu bij RATO Education!

Wilt u graag op een eenvoudige en betaalbare manier leren programmeren? Arduino Kits zijn de perfecte start voor al uw digitale avonturen! Experimenteren, robots bouwen, programmeren. Dankzij de Arduino Sensoren kan u nog meer mogelijkheden uit uw Arduino halen. Bestel daarom uw Arduino Sensoren bij RATO Education, want wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!