Modules

Arduino is een computerplatform dat gemaakt is om microcontrollers eenvoudig te maken. Arduino kan gebruikt worden door hobbyisten, kunstenaars, artiesten, en nog zo veel meer mensen. Iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpen en maken van slimme en creatieve ontwerpen, zit goed bij Arduino.

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering. Koop daarom Arduino nu bij Rato Education!

Arduino Modules:

Arduino modules zijn vereenvoudigde versies van de Arduino Boards. Arduino Modules worden gebruikt om verschillende toestellen met een hoge stroom aan elkaar aan te sluiten.

Rato Education biedt de volgende modules aan:

  • 4-Kanaals Relais Module: met deze module kan u rechtstreeks via uw microcontroller andere toestellen aansluiten die een hoge stroom vereisen. De 4-kanaalse relais module beschikt over optogeïsoleerde ingangen en statusleds voor een relaisuitgang.
  • 5 V-Relaismodule compatibel met Arduino: deze relaismodule werkt bij een spanning van 5VDC
  • 5 VDC-Stappenmotor met ULN2003-Driver: Een kleine en veelzijdige set stappenmotor en driver. Met de ULN2003-driver kunt u gemakkelijk de 5 VDC-stappenmotor aansturen vanaf elke Arduino of andere compatibele printplaat met draadbruggen. De 4-fasige led geeft de status van de stappenmotor weer.
  • Aanraakscherm 2.8 Inch voor Arduino Uno/Mega: Voeg een mooi groot touchscreen toe aan je project met dit 2.8" grote display en een microSD slot op een shield.
    Het shield is volledig geassembleerd, getest en klaar om te gebruiken. Het touchscreen beschikt niet over draden en vereist geen soldeerwerk. U plugt het in, laadt de library in en het display werkt in minder dan 10 minuten!
  • Arduino TFT LCD Scherm: Dit is een 1,77inch TFT SPI-module met SD-kleur, met maximaal 18 bits per pixel en een resolutie van 160x128. Op de keerzijde bevindt zich een microSD-kaartsleuf waar u bitmaps kunt opslaan die u op het scherm kunt doen verschijnen. De headers zijn speciaal afgestemd op de Esplorara, maar de module is compatibel met iedere AVR-gebaseerde Arduino (zoals Arduino Uno, Leonardo, etc.).
  • L298N Dubbele H-brug driver voor DC- of stappenmotor: met deze module kunt u twee DC-motoren of een stappenmotor aansturen.
  • RFID schrijf- en leesmodule compatibel met Arduino: Met deze RFID-module kunt u RFID-kaarten type MiFare lezen en schrijven.

Bestel Al Uw Arduino Modules Nu bij RATO Education!

Wilt u graag op een eenvoudige en betaalbare manier leren programmeren? Arduino Kits zijn de perfecte start voor al uw digitale avonturen! Experimenteren, robots bouwen, programmeren. Dit alles wordt vergemakkelijkt met de Arduino Modules. Bestel daarom uw Arduino Modules bij RATO Education, want wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!