Kits

Arduino is een computerplatform dat gemaakt is om microcontrollers eenvoudig te maken. Arduino kan gebruikt worden door hobbyisten, kunstenaars, artiesten, en nog zo veel meer mensen. Iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpen en maken van slimme en creatieve ontwerpen, zit goed bij Arduino.

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering. Koop daarom Arduino nu bij Rato Education!

Arduino Kits, wat RATO Education u aanbiedt:

Arduino Starter Kit: Met de Arduino Starter Kit leert u op een praktische manier de basisprincipes van Arduino kennen. Dankzij de 15 projecten die in deze kit inbegrepen zitten, leert u de fysieke wereld controleren met behulp van verschillende sensoren en actoren. Dankzij deze projecten kan u wegwijs maken met het reilen en zeilen van deze Arduino kit. De projecten bieden ook alle antwoorden op uw vragen.
Eens u deze kennis onder de knie heeft, beschikt u over een breed pallet van codes en circuits om mooie dingen mee te creëren en indruk te maken op de mensen rondom u! Dankzij Arduino kunt u bouwen, hacken en delen zo veel u wilt.

Arduino Basis Kit (met Arduino Board): Deze kit workshop base (met Arduino board) is een selectie van componenten en onderdelen die nodig zijn voor een inleidende workshop om met Arduino te leren werken.

DIY Starterkit voor Arduino: Met dit onderdelenpakket bouwt u uw eigen Arduino Uno.

Set elektronische onderdelen voor Arduino: Deze set bevat tal van extra elektronische onderdelen om uw Arduino te optimaliseren als er iets verloren zou gaan.

Basis doe-het-zelfkit met Atmega2560 voor Arduino: In deze kit zitten van alle sensoren, buzzers en nog veel meer om uw arduino kit en uw Atmega2560 samen te brengen.

Robotica-kit frame met motor en 2 wielen: Met deze kit wordt het makkelijker dan ooit om uw eigen robot te bouwen.

Experimenteerkit voor Arduino: De naam zegt het zelf al. Met de onderdelen uit deze arduino kit, kan u volop experimenteren met uw Arduino robots.

Arduino CTC Kit 101 – Modular STEAM Projects: CTC 101 is Arduino’s speciale STEM programma voor de middelbare school. Studenten leren de basis van programmeren, elektronica en mechanica dankzij deze serie van speelse en uitgebreide projecten. Deze projecten zijn makkelijk om uit te voeren en leerrijk. De CTC Kit 101 is gemaakt voor jongeren van 13 tot 17 jaar.

Tinkerkit Braccio Robot: U kunt uw Braccio Robot op verschillende manieren samenstellen dankzij het veelzijdige ontwerp. De Braccio kan ook verschillende voorwerpen ondersteunen dankzij het uiteinde van zijn arm. Deze Arduino Kit wordt geleverd met een Braccio schild, waardoor u de servomotoren rechtstreeks op uw Arduino-bord kan aansluiten.

Bestel Al Uw Arduino Kits Nu bij RATO Education!

Wilt u graag op een eenvoudige en betaalbare manier leren programmeren? Arduino Kits zijn de perfecte start voor al uw digitale avonturen! Experimenteren, robots bouwen, programmeren. Dit kan allemaal met de Arduino Starter Kit die u op uw beurt weer kan uitbreiden door middel van al de Arduino Kits die wij aanbieden. Bestel ze daarom nu want wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!