Arduino

Arduino is een computerplatform dat gemaakt is om microcontrollers eenvoudig te maken. Arduino kan gebruikt worden door hobbyisten, kunstenaars, artiesten, en nog zo veel meer mensen. Iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpen en maken van slimme en creatieve ontwerpen, zit goed bij Arduino.

Wij bieden gratis verzending vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering. Koop daarom Arduino nu bij Rato Education!

Arduino: De Technische Uitleg

Arduino maakt het mogelijk om interactieve apparaten en objecten te creëren. Deze apparaten en objecten reageren op hun omgeving door middel van digitale en analoge inputsignalen.
Deze inputsignalen kunnen worden gegenereerd door schakelaars, lichtsensoren, verschillende soorten meters, temperatuursensoren of zelfs commando’s gegenereerd van het internet.
De outputsignalen kunnen motoren, lampjes, pompjes, beeldschermen, etc. aansturen en ook input genereren naar een ander soort Arduino-module.

In het kort: Arduino is dus een open-source (software is gratis te downloaden) elektronicaplatform en bestaat uit een combinatie van hardware en software. Het is zo gemaakt dat je zo makkelijk mogelijk zelf met elektronische componenten kan gaan werken.

De bedoeling van Arduino is dat mensen zonder enige programmeerervaring er ook snel mee aan de slag kunnen.

Wat RATO Education u aanbiedt:

  • Arduino kits: starter kits, basispakketten, extra elektronische onderdelen, experimenteerkits, en nog veel meer.
  • Development boards: alle development boards voor de Arduino die u kunt wensen
  • Shields: van stem shields tot keypad shields, wij hebben het!
  • Modules: aanraakschermen, motoren en zelfs leesmodules voor Arduino!
  • Sensoren: de 3-assige digitale accelerometer, de Arduino Tinkerkit drukknop en nog veel meer...
  • Accessoires: draadbruggen à volonté!

De Arduino Starter Kit

Met de Arduino Starter Kit leert u op een praktische manier de basisprincipes van Arduino kennen. Dankzij de 15 projecten die in deze kit inbegrepen zitten, leert u de fysieke wereld controleren met behulp van verschillende sensoren en actoren. Dankzij deze projecten kan u wegwijs maken met het reilen en zeilen van deze Arduino kit. De projecten bieden ook alle antwoorden op uw vragen.
Eens u deze kennis onder de knie heeft, beschikt u over een breed pallet van codes en circuits om mooie dingen mee te creëren en indruk te maken op de mensen rondom u! Dankzij Arduino kunt u bouwen, hacken en delen zo veel u wilt.

Bestel al uw Arduino toebehoren nu bij RATO Education!

Wilt u graag op een eenvoudige en betaalbare manier leren programmeren? Arduino is de perfecte start voor al uw digitale avonturen! Experimenteren, robots bouwen, programmeren. Dit kan allemaal met de Arduino starter kit die u op uw beurt weer kan uitbreiden. Kijk snel op onze website voor een speciale promotie op deze starter kit en bestel hem nu want wij bieden gratis verzending aan vanaf €100 en scholen betalen pas na de levering!